Tuesday, March 22, 2011

Wan Hazel vs YazidTorpedo

Tajuk yg agak pelik..(pelik ke?haha)
Apekah yang sebenarnye terjadi?
Konflik?
Isu panas?

hahahahahaha..
Takdelah,sebenarnye satu perbualan antara aku dan Wan Hazel telah pun berlaku..
Ape yang bestnye topik ni??
Sape Wan Hazel? heh..
Sebenarnye Wan Hazel juga seorang blogger yg suke buat doodle@kartun di dalam blog
Mula-mula si wan terjah ke blog ini, pastu aku pun terjah ke blog dye..dan jadilah sesi terjah menerjah dan bertukar-tukar pendapat..terutamanya mengenai cara masing2 menghasilkan kartun.

Dan secara tiba-tiba, si Wan bagi link kat aku..
"ehh link ape ni??"
aku pun bukak. Dan otomatik aku tersenyum + tergelak sikit..hehehe

Nak tau ape yang aku nampak??
Ni diaaaa......



Hehehehehe..Wan Hazel lukis karekter YazidTorpedo..~!! cantik kan?kn?
Comel jerr..

Maybe dye lukis berpandukan gamba ni kot...



Wan Hazel cakap,dye cuba tiru kartun aku tapi tk dapat buat secantik lukisan aku..
"Ishh jangan salah faham Wan..Sebenarnye lukisan Wan sangat2 cantik".

Pada pendapat aku, setiap penggiat seni ada kelebihan masing-masing.
Setiap karya masing-masing ada kekuatannya tersendiri.
Dan terpulang kepada audien@pembaca untuk menilai..
 Kartun aku dengan kartun Wan berbeza sebab kami menghasilkan kartun melalui medium dan gaya penghasilan yang berbeza.
Aku guna Adobe Flash, Wan plak guna Adobe Illustrator.

By the way, timekasey Wan Hazel....Thanks a lot....hoyeaa..hoyeaa..


p/s: suke sangat dengan lukisan WanHazel bagi nih..teruja~! =)

10 comments:

  1. semua orang dah pandai lukis doodle. aku je tak pandai2 lagi

    ReplyDelete
  2. hahaha..bro...alahai...terharu nie .macam tak caye je.ehehhe...tengs taw wat entri pasal nie...hehehe

    ReplyDelete
  3. so cute.. kalau lukis yaya satu boleh? :D

    ReplyDelete
  4. zikery : tkpe bole blaja..hehehe

    shafiq : aminnnn..=)

    wan hazel : sme2 bro.. nnti kita borak2 lg..hehe ;p

    dean : heeeeeee ;D

    yaya: nak ke? boleh jer..hehehe

    ReplyDelete
  5. korg mmg kreatif la wei! haha..terharu..sob3x//

    http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/aku-dah-ada-doodle-nak-joget-kejap-d.html

    nah!

    ReplyDelete
  6. yazid.........ekceli dapat tau dari incik vampire atas tu...nanak doodle satu..cute2, pakai tudung , boleh an ? an ? pliz..hehe

    ReplyDelete
  7. masing-masing ada cara tersendiri tapi dua2 pun cute juga :)

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...