Tuesday, December 21, 2010

Candle Light Dinner~

Candle light dinner???wahhh...bunyinye sungguh menarik..romantik..hehehehe...
Korang pernah buat 'candle light dinner' with someone tak?..(aku tk pernah..hahaha)


Bila buat 'Candle light Dinner', ofcos la 'candle' tu memainkan peranan yg sangat penting....candle@lilin tu mesti mau cntik dan menarik.
So,kali ni aku akan tunjuk satu contoh macamane nak buat lilin biase menjadi kelihatan sedikit luar biase..(sekurang2nye boleh buat pasangan anda berkata..."wahhhh~"..hehehe)

Ianya sangat 'efficient' dan 'low budget', sesuai utk orang2 yg teringin sgt nk buat 'candle light dinner' kt rumah..heheheh..

Macamane 'candle' yg aku maksudkan tu???ok jom kita tgk video kt bawah ni.. =)


video

p/s: amacam??kreatif tk??hehe...so,sape sudi join 'candle light dinner' bersame saye~?! =p


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...