Tuesday, December 21, 2010

Candle Light Dinner~

Candle light dinner???wahhh...bunyinye sungguh menarik..romantik..hehehehe...
Korang pernah buat 'candle light dinner' with someone tak?..(aku tk pernah..hahaha)


Bila buat 'Candle light Dinner', ofcos la 'candle' tu memainkan peranan yg sangat penting....candle@lilin tu mesti mau cntik dan menarik.
So,kali ni aku akan tunjuk satu contoh macamane nak buat lilin biase menjadi kelihatan sedikit luar biase..(sekurang2nye boleh buat pasangan anda berkata..."wahhhh~"..hehehe)

Ianya sangat 'efficient' dan 'low budget', sesuai utk orang2 yg teringin sgt nk buat 'candle light dinner' kt rumah..heheheh..

Macamane 'candle' yg aku maksudkan tu???ok jom kita tgk video kt bawah ni.. =)


video

p/s: amacam??kreatif tk??hehe...so,sape sudi join 'candle light dinner' bersame saye~?! =p


13 comments:

  1. kalo de kambing golek ok je nk jooinn ehehhee

    ReplyDelete
  2. hihihi...ok piqa,jummmm "kambeng light dinner" bersame i..mau??=p

    ReplyDelete
  3. ha3,klo xde asap hitam kepul2 ok laa.kne wat dlm bilik, tapi kurang oksigen plak >.<

    ReplyDelete
  4. okeh sje...kambing golek sekor yweeee

    ReplyDelete
  5. arab: errr..tade..aku dah terlupe psl sup sudu tu..ttbe ko igtkn aku blk..hehehe

    anna: wt kt balkoni..:p

    piqa: errr..buleh2..bila?bila?u set time~! hahaha;D

    ReplyDelete
  6. bile de kambing i on sje...u...npe earnings i cm xde perubahan je...hurmmmm

    ReplyDelete
  7. ok i menyamar pakai kostume kambeng..bekk bekk..ok tk??jummm~! hehehe..=p
    u,on cahtbox fb,nnti i cite psl earnings..=)

    ReplyDelete
  8. iema :jum2..candle light dinner~! haha

    ReplyDelete
  9. woooooooooooooooooooooooooooooooooooo...ganas2..
    msti try ni!!!

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...