Tuesday, March 15, 2011

Teruna memujuk si gadis yang merajuk

Buah hati merajuk?? Apa yang patut si teruna buat??
Takde idea? Buntu? resah? gelisah?
Jangan risau, biar saye bantu~!! hehehehe

Mula-mula, kita cuba gunakan pendekatan "romantik". cubalah bagi....


Tak dilayan? heh, bagi sekuntum je wat pe..Nak bagi kambeng mkn pun tak cukup...bagi la byk sikit..hehe..Takpe2,kita gunakan plan B. Cuba plak cara camni...


Tak jalan jugak?? wahh betul2 merajuk nih..hahaha...
Okey sabar..sabar..Sometimes, anak teruna perlu cool dalam melayan kerenah si gadis..
Guna 'Plan C' pulakk..........


Hahahaha...punyelah besar lolipop tuh pun dye tanak...So,cmne nk pujuk si gadis nih..??
Kadang2, si gadis ni saje je merajuk ngengade..bukannye dye tak nak ape yg si teruna tu bagi, tapi si gadis cume nak dgr si teruna memujuk dgn ikhlas. Cukup sekadar kata-kata yang boleh melembutkan hati..


Haaa settle~! senang kan?? semuanye kembali normal...Si gadis dah ajak gi makan tu,..ape lagi, jom2~! (^^)



Lepas tu...............




Heheheheheh...=p




32 comments:

  1. hehehe...
    btul..btul..btul
    mne tau ni pmpuan sebenarnya nak dengar kate2 pujukan..:)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hahaha..cahaya qaseh..anda pernah alami ka?hikssss
    ooo..ijam bru tau...ngn kata pujukan eh..?hikss
    =)

    ReplyDelete
  4. hahaha..merajuk balik la kalau gitu..

    ReplyDelete
  5. first time here!! sgt comel ur cartoon!!!! ^___^

    ReplyDelete
  6. comel giler........................waa

    ReplyDelete
  7. ahahaha... sweet comell sukeeee

    ReplyDelete
  8. sweet jer...=)
    tp itu ar realiti..
    sy sendiri buka mau ape2, cuma nk dilayan dan dimanjai...hahhahaaaaaa

    ReplyDelete
  9. kalau tak nak gak,lempang sekali..eheheee

    follow sni^^

    ReplyDelete
  10. ahahahhaa.. betul jugak kan... sometimes kata kata maaf lagi bernilai daris egala harte benda tuh..

    tapi part last tak leh bla.. kalo fara.. sambung merajuk balik.. ehehehe.. xd

    ReplyDelete
  11. http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/03/ahahaha-mekaseh-yazidtorpedo.html

    ReplyDelete
  12. wahh ! kreatiff nyaa diaa ^^ huhu , jeles oh yazid pndai lukis2 tuh T__T

    ReplyDelete
  13. bleh ganti zack zuhairi ni... heeeeee.. ke korng adik beradik?

    ReplyDelete
  14. haha..kelakar betol..huhu..ingatkan dah nak berbaik2 last2 kena belanja plak..

    ReplyDelete
  15. hahaha...mest si gadis bengang tapi dalam bengang2 pun still senyum dalam ati;p


    sweettttt!

    ReplyDelete
  16. http://fayadrahim.blogspot.com/2011/03/nak-kartun-yazid-torpedo.html

    thanx ey tuan blog...:)

    ReplyDelete
  17. kartun yag sgt comel ok ! hehe nk jgkkk buleh ? hoho

    ReplyDelete
  18. la sweetnyer tapi yg last tu hampeh je . haha ..
    anyway,follow sini . suka entry anda . hahaha ..
    eh orang muar ea ..

    ReplyDelete
  19. salam..
    fuh! comelnyaa ;)
    suka sgt999!geram!hee

    ReplyDelete
  20. hahaha betul jugak siyes cumel ! grr lame x dtg snie haip2 haha

    ReplyDelete
  21. comelllll betul katun2 tu ;)
    ^.^

    ReplyDelete
  22. alahai comeynyer dia pujuk cik awek..hehe....

    ReplyDelete
  23. Sally : heheheh..comel ke?

    Cik Duyung : hehehehe...auwww! malu >.<

    ReplyDelete
  24. rase nak menangis tgk doodle ni

    apehal enta T ^ T comel sgt .

    terasa juga nak bakoo blog ni :p

    ReplyDelete
  25. aah la .. bukan kite nak hadiah pon . just pujuk pon da lembut hati .

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...