Friday, March 11, 2011

Bagaimana ciri-ciri teruna idaman si gadis?


Setiap orang kt dunia ni ade citarasa...ada kemahuan..setiap orang membuat penilaian terhadap semua perkara.Jadi, bagaimana si gadis menilai si teruna?? Bagaimanakah citarasa si gadis terhadap si teruna?? 

Adakah mereka suka yang.....................


"Hah?? salah??"...nampak formal sgt ke?  kalau camtu, maybe si gadis suka yang.....



"Bukan jugak??" aik,ade misai ciput camtu tk ckup macho ke..?hehehehe...kalau tanak yang macho, maybe si gadis sukakan teruna yang.....



Wahhh macamni ke yang gadis suke..?? sape yang rase diri dia lelaki cute,sila agkat tangan~!! hehehe...
Tapi, ade gadis yang tak memandang paras rupa kan..?
Adakah si gadis lebih sukakan teruna yang......



haaa..manyak duit,sume boleh beli..kn?kn?
tapi ade jugak yang tak mementingkan harta..
Ade yang anggap, keperibadian seseorang teruna itu lebih utama..
Kalau begitu,....


Adakah si gadis sukakan yang.............











Jadi,yang mana pilihan anda..??? hehehehe =p


26 comments:

  1. tertarik dengan katun awak tu je..heheh ^_^

    ReplyDelete
  2. rasanya semue ciri2 di atas gadis suke..complete package..tak leh satu je ciri yg ade hheehe..tapi suke je la..dapat belum tentu ekekeke

    ReplyDelete
  3. suka yang ada ciri ciri 4 k.. wakakaka...
    k- kredit card ---- maksudnya ada duit
    k- kereta - boleh g jenjalan.. ehehhee.]
    k- kacak -- kira sedap mata memandang...;p
    k- kondominium - juga merujuk kepada kestabilan dirinya.. wakakkaa...

    kalo tak ader yang lengkap.. ikut gambar suka y number 3..
    mak saya cakap pilih lelaki y sedap mata memandang.. time takder duit tengok muka dia tu takder la rasa nak bako dia.. wakakaka.. ;p

    ReplyDelete
  4. sopan dan lembut. err, not bad. HAHAHA

    ReplyDelete
  5. oh harusla suka lelaki yg bersopan.. hehe~

    ReplyDelete
  6. lelaki yang boleh buat manja ketawa. kalu tension x payah susah jumpa pakar sakit jiwa hehe

    ReplyDelete
  7. yess.. i like kito bakor je husin.. haaaa

    ReplyDelete
  8. kite bakor je husin....tp aku nk kite bakor je yazid ni hahahahaha

    ReplyDelete
  9. nak pengsan tengok katon2 comel kat sini. --------------o

    ReplyDelete
  10. hahaha dan dan letak gamba usop!

    ReplyDelete
  11. aku suke yg pusing...pusinggg..tu.haha

    ReplyDelete
  12. hahaha... gelak guling-guling... :o

    ReplyDelete
  13. nak yang cool n smart..hehe

    ReplyDelete
  14. haha.. comey gila kartun2 hang..
    lukis kat aku satu bleh? heheh..

    ReplyDelete
  15. saya suka laki yang pegang pada agamanya, berpelajaran, bekerja, dan seangkatan ngan nyer.

    ReplyDelete
  16. hahaha...comel kartun2 tu....nak jugak boleh...buat special 4 me..kakhkakah...
    tapi saya lebih suka kepada yang membimbing...
    sedap mana memandang..eceehh,ayat tak macam lagi yeye..
    =)

    ReplyDelete
  17. suka kartun . tapi yang last tu lawak betul lah. hihi

    ReplyDelete
  18. wah~

    nak minta lukskan ikon kartun kite boleh ke??

    huk2x

    cute! i l0ike! ^^

    ReplyDelete
  19. x nak yg hensem sgt p0n..
    yang baik...bertanggungjawab dan matang x de ke? ehe

    ReplyDelete
  20. aku teruna limited edition. ceh! XD~

    ReplyDelete
  21. suka yang no. satu tuuu~
    hehe..apa2 pun yang paling penting smart minda smart pakaian kn? hehe

    btw, nice gila blog u ni..comel! ^^

    ReplyDelete
  22. ni la yg macho kalau ade gadis2 nak cari :D ---------------->

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...