Wednesday, March 9, 2011

Petua mendapat awek yang cun.

Hey2~! okey,untuk para lelaki,macamane nak dapat awek cun..??? hari ni aku ade tip nak bg kt korang..hehehehe...

Untuk mengatahui macamane caranye, kita same2 ikuti cerita ni..jom~!!!

Satu hari, ade sorang lelaki bertanye kepada seorang pakcik tentang cara2 nak dapat awek yg cun,cantik,lawa dan segar dari ladang...(hehe..)
Then, pakcik tu pun jawab........


So,maknanye, kalau dia terpijak kodok nnti dia takkan dapat awek yang cun. Dan lelaki tu pun ikut cakap pakcik tuh. Pantang nampak kodok, cepat2 dia agkat kaki.. kadang2 siap agkat dua2 belah kaki..hahahaha..


Selang beberapa bulan, lelaki tu betul2 ditakdirkan dapat awek yang cun plus meletop2 lemak manis disukai ramai..hehehe~
Dia rase sangat2 berbaloi sebab ikut petua pakcik tu..Dia langsung tak terpijak kodok..

Haaa nampak tak?? cun awek dia kn?kn?..
Okeh sambung cite...pastu,suatu hari dorang terserempak dgn pakcik yang pernah menjadi 'tuan penasihat' kepada lelaki tu.
Pakcik tu tetibe terkejut. Dia pun cakap, "wahhhh lawanyee awek kamuu..thumb up~!"..=p
Kemudian, pakcik tu pun bertanye kepada si awek ...........


Dengan spontan, si awek pun menjawab.......








hahahahahahahaha~! =D



p/s :cerita ni mengajak korang utk same2 berfikir~..kalau jumpe maksud tersirat kt akhir scene tu, barulah korang akan tergelak..hehehehe...klo korang cpt pick up, korang mmg terbaek..=p

22 comments:

  1. budingyun :tak faham ke?? cuba fahami dan hayati cerita tersebut..hehe

    putri : hehe =p

    ReplyDelete
  2. hahaha da lwk da ats uh,
    bile awek tu ckp sy da tak phm haha

    ReplyDelete
  3. erleena : okeyhh sy cite...cmni,bila laki tu tak terpijak kodok, dye dapat awek yg cun..tp dlm mase yg same, si awek cun tu terpijak kodok n dye plk dapat boyfriend yg tk ensem..hehe =p

    ReplyDelete
  4. oh macam tu :) hehe baru faham..

    ReplyDelete
  5. best gler !! hehehe....lawak jer =P

    ReplyDelete
  6. ouhhhh haha bawu sye phm!!
    hee mkaceh na na :DD

    ade mksd tsirt upenye,cme pkir ngn mndlm ye
    i really like ur cartoon :)

    ReplyDelete
  7. ohhhhh ha bawu phm! hahahaak
    mekaceh na na na :))

    ad mksd tsirt upenye,cme tak pk dgn mndlm jeh haha

    i really like ur cartoon :D

    ReplyDelete
  8. hahaha..kelaka....phm2,..cun gilos pompan tu..hehehe

    ReplyDelete
  9. secara konklusinya...
    awak dpt x awek cun? hehehe...

    ReplyDelete
  10. hahhahahahaha.. that girl pown dpt nasihat yg sme.. tp dy terpijak kodok.. so dy dpt ar lelaki x bpe hensem.. hehe :)

    ReplyDelete
  11. tak faham kalau ada yang tak faham. ade ke?


    nice. sengal je. XD

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...