Monday, November 28, 2011

Berwajah Baru

Hohoiiii...
Hari ni aku nak mintak pendapat semua orang tentang satu perkara.....

owhh sebelum tu, ada pun ceritanya bermula begini..................................

Pada suatu malam, seorang emak (seorang emak?? apesal macam pelik je bunyinye..'seorang ibu' lebih sedap kot bunyinye..hahaha!)  menyuruh anaknya membantunya di rumah, lantas beliau berkata....


Maka, kecewalah si emak sebab tak dapat main game 'Counter Strike'.
Dalam kekecewaan beliau itu, tiba-tiba beliau merasakan sesuatu yang aneh pada anak terunanya.


Dengan senyap-senyap, si emak 'mengsekodeng' untuk melihat apa yang sedang dibuat oleh anaknya itu.....
Dan apa yang dilihat oleh si emak adalah..........................


Tadaaa!!! hahahahaha....

Emak : "Ini ke yang ko study tu?? tak nampak macam study pun...?"
Anak : "errrrr...hehehehe "

Ya itu diaaa, header baru untuk blog rupanya..hehehehe
Dalam diam-diam duk 'godek-godek' Adobe Flash, maka terhasil lah header blog yang baru..

Lawa ke?? Entahlah... aku rase macam tak lawa.. header lama tu lagi lawa.... kot...haha
Sebab header baru ni macam simple sgt. *aku komen dulu sebelum orang lain komen..wekk!
Cuma bezanya, header lama tu berbentuk interaktif (ade button boleh tekan-tekan) dan header baru ni pulak berbentuk 'loop motion movie' (bergerak je tak benti-benti).

**ni header lama




So,yang mana lebih menarik..??
Entahhhhh....... hahaha.. blah!

16 comments:

  1. header baru ni comel laa :D
    kekalkan jee header ni . header lama buad kenangan terindah .

    #nanti boleh buadkan untuk iman satu . kan yazid :)

    ReplyDelete
  2. header baru la nampak simple dan comel!

    *boleh tolong buatkan header untuk aku tak? haha.. kira hadiah sempena ulang tahun blog aku yang pertama esok. plishhh!!

    ReplyDelete
  3. cantik r header...simple jerk..

    ReplyDelete
  4. dua header cun. header baru yang simple tapi tetap menarik. orang kata less is more

    ReplyDelete
  5. chantek la!! gune adobe flash tu.. mmg best la header br ni :)

    ReplyDelete
  6. due2 pon cantik.. tp yg ni lg sweet kot.. :)

    ReplyDelete
  7. dua2 header cantek. yang penting adalah hasil keje kau kan =)

    ReplyDelete
  8. awwwwwww, cute nyewww headew diewwwww

    Lol TERlepas ayat gedik lak. wekk :p

    ReplyDelete
  9. alahai..comelnyaa....dgr kata mak ok

    ReplyDelete
  10. header baru ni ok ade animation. so org x bosan skit tgk :)

    lgpun x ramai yg rajin nk tekan2 nie :P

    ReplyDelete
  11. header baru cantik :D suke tgk mata dia . waaaa dia pergi bersia2 .

    ReplyDelete
  12. jeles sebab tak reti wat camtuuu >.<

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...