Tuesday, May 10, 2011

warnaNYA: Design Your Mascot Mini Contest by Nuruldotdotdot

Hoho... kali ni aku nak join 1 contest!
Tuan punye blog/penganjur sendiri telah berkunjung ke sni dan menjemput aku untuk join contest ni.
macam best jer contest nih sebab just edit maskot menggunakan kreativiti masing-masing,,
ini dia.

 
 (korang klik la kt picture atas nih kalau nk tgk contoh maskot yg dah diedit,,nice!)

Dah alang-alang aku tgh kebosanan nih, best gak main edit2 pic kartun nih..
dan inilah hasilnye.........................

haha..cincai-cincai jelah aku buat..yang penting, dah edit...bluekks! =p


p/s: disebabkan aku Johorean, aku buatlah bju teluk belanga n songkok tinggi..pastu kasi senget sikit songkok tu.. =D

9 comments:

  1. cumillah....^^

    sukerr

    rasa nak join gak ah

    ReplyDelete
  2. comelnye ^ ^

    terima kasih ye sudi join..nurul da update kat sidebar..

    all the best!!=)

    ReplyDelete
  3. cik cempaka : heheheh...dah join kn..?? ;)

    nurul: same2....seronok juga contest mcmni..contest simple jer tp menarik.. ^^

    ReplyDelete
  4. wah..! ang nyer pakai baju melayu, aku nyer pakai baju kurung.. ada jodoh diorang ni.. haha...! XD
    actually, aku tau contest ni pun dari entry ang ni lah.. hehehe.. tq so much..~~ :D

    :: alwanPelangi.com ::

    ReplyDelete
  5. padan la brader joe cakap comel haha~:D

    ReplyDelete
  6. sangat menarik, terima kasih

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...