Tuesday, December 7, 2010

2nd Reunion: Mini gathering

wott..wottt...korang penah join reunion tk?..haa pernah?pernah? ahaks..
seronok ble join reunion ni..kita jumpe semula kwn2 yg dah lame terpisah or berkumpul semula dgn geng2 yg pernah bersama kita suatu masa dulu..menggamit 1001 memori..lompat2..golek2..hehe=)

yup2..tempohari aku dah cite psl reunion yg kitaorang buat untul ex-student Pengajian Kerujuteraan Awam Sekolah Menengah Teknik Muar 04/05..now,aku akan cite psl our 2nd reunion..actually it's just a mini gathering..hehe..sebab tk ramai pn yg join..biasela masing2 buzy..

Kali ni kteorg wt mini gathering pada 6 Disember 2010 bertempat di Tanjung Emas,Muar..
Motif: lepak2,minum2, merepek2 dan jadi kanak-kanak riang sekejap..haha

Seperti yg dijanjikan,kteorang sepatutnye berkumpul pukul 2 petang..
Tetibe Cik Syafiqah mrnghantar sms..."tutt..tutt..area mana mau berkumpul ni?u jgn lambat mcm aritu plk..haha"
Aku tgk jam,suda pukul 1 petang..Time ni dah pukul 1 petang dan aku masih lg di Batu Pahat.."errr sempat ke nk smpai pukul 2 ni??haha"
Cepat2 aku bersiap dan terus gerak menaiki decepticon yg berwarna biru nih..go go go..=p

Lebih kurang pukul 1.20 petang,aku berada di area bandar Batu Pahat...
OMG..OMG~! traffic jam~! erghhhhh....aku tersangkut...mybe pukul 3 la kot bru start gathering....

Perjalanan diteruskan..pukul 2.45 petang aku sampai di tempat yg dijanjikan..
Namun begitu............



ceitttt..sorg pun tarak~! akulah org 1st yg smpai..hahaha...
Tapi tk lame lepas tu sorang demi sorang kawan2 sampai.. (fatin,jue,yatty,arbok,pika,wak kang&gf)

Event berlangsung secara ringkas..alaa beselah, lepak2 je kn..pastu gi layan ABC muar/Cikung/rojak/Mee Bandung..,,burppp alhmdulilah..hehe
Pastu gi la ke Tanjung Ketapang bermesra ngn monyet2kt sane..hahaha

*owhh sedikit info: kalau dtg ke muar,singgah la ke tanjung ketapang. Kat situ adalah suatu tempat rekreasi yg bagus..pastu ade byk monyet2 di situ yg bole jogging same2 ngn korang..hehe..

berkumpul di Tanjung Emas
aku sendiri tatau ape motifnye gambo ni..hahaha

gadis2 yg rata-rata tk ckup tinggi..hehehe..larikkkk~

penghuni Tanjung Ketapang..=p

kanak-kanak riang!

2nd Reunion..I luv u all..=)

ngeeeeee~ ;)
haaaaaaaa...mini gathering berakhir lebih kurang pukul 6 petang..rase mcm sekejap jer..(mmg sekejap pn..hehe)..
Tapi yg paling penting kita enjoy~! yeahhhhhh...kepada kawan2,kita jmpa lagi di reunion yg akan datang...semoga korang tamatkan pengajian masing2 dgn jayanye..dan bagi yg dah berkerjaya,teruskn kumpul duit..bole kawen cpt2..hehehe..korang mmg SUPERB!

p/s: reunion ni best kn?kn?hehe =)




10 comments:

  1. ahahahahahahahahhahahhaa....mmg best! dialog sms tu xmenahan okeh.

    ReplyDelete
  2. mmg best r...nak2 biler bahan org kan....:P fatin~~~

    ReplyDelete
  3. piqa: hehehe...sms tu psyco kuat..last2 org tu yg lambat..aishhhh..=p

    anis: yup2...agreee =)

    fatin: hahahha...ko lerr paling byk kne bahan..

    ReplyDelete
  4. beshnyer buat reunion...
    tak kesah la jumlah nyer brapa.
    atleast 5 org pon dah tearasa meriahnyer.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. shana: aah..mmg best sgt2..ttbe rse cm jd bdk skola semula plk..hahaha

    ReplyDelete
  6. wunny: yakah???thanksss..heee(^^)

    ReplyDelete
  7. ehehehe...ceq xsengaja la...mne nk tau kan.....;p

    ReplyDelete
  8. alaaa u mmg,skg dah seri 1-1 okeyh...sme2 dah pnh dtg lmbt..hahahha..
    (wahhh ang,bru duk utara seminggu dah ckp loghat utara nohh)

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...