Friday, November 26, 2010

Shades Contest~

Jeng..Jeng..Jeng...yeahhh! tadi aku tengah sedap-sedap buat blogwalking,tetibe aku terjumpa plak satu contest nih iaitu "Shades Contest" yang dianjurkan oleh Cik Sab.."emmm macam best jek bunyinye"(hehehe)..Dan keputusan drastik pn telah dibuat iaitu aku nak join contest nih....manelah tau ade luck..hehehe


*sila rujuk banner kt sidebar sebelah kanan blog ni ye..klik je kt banner tu...

Dalam contest ni aku kene paparkan gambar aku dengan memakai shades.."ade banyak kut gambar pakai shades,mane satu mau pilih haa??"..Pening gak aku pkir,kalau letak gambar pose biase2 yg kununnye comel/macho/gedik mesti ramai peserta lain dah buat dah..So,aku decide untuk pilih gambar yg unik~! yaehh unik dan rare~! (hahah)..

1st, inilah gambarnye!

haaa tu diaa gamba aku bersama kacamata hitam..hoh?gamba biase?tk comel?...ishh,nk tau npe gamba ni unik??
1) sebab kacamata yg aku pakai tu original Rayban Outdoorsman. Ia turun temurun dari ayah aku sejak dye pakai dari dulu lg..kirenye RayBan tuh dah berusia hampir 20 tahun la kirenye..
2) Nampak moto itam tu?ia adalah moto kesayangan aku.Honda Raider bersama original spotrim! mto aku ni keluaran tahun 1985..sangat rare..retro.huhu
3) Moto biru kt sebelah tu pn mto aku gak, TZR125 tahun 1989..juga sebuah motosikal retro..
4) Kasut Aliph yg aku pakai pn sgt2 rare..Kasut buatan Malaysia yg digilai mamat2 rockers zaman 80an..tak penah dengar psl Aliph?? Klik sini
5) Lokasi berlatarbelakangkan laut..Ni kt Pantai Minyak Beku di batu pahat..=p

2nd, gambar unik aku bersama shades yg kedua adalah........tadaaaaa~!!

hahahaha..inilah muke aku mase kecik2..aku suke sangat gamba nih....kenape??
1) nampak tak kalendar kt dinding tu?? tahun 1989..bermakna mase ni usia aku 1 tahun! hehe
2) aku ade gambo kecik2 yg stylo..bru umur 1 tahun tp posing ala2 model shades..beso btl shades tuh..huhu
3) posing pakai songkok tuu..(tp kenape pakai singlet n suar pendek je??hoho)
4) kt sebelah kanan tuh buaian aku..hehe
5) inilah rupa rumah aku dulu-dulu..sekarang rumah ni dah lain...

Yaa,tu jelah 2 gamba yg aku pertaruhkan untuk contest nih..hehehe..
saje je suke2...kalau menang,alhmdulilah..
So, kt sini aku tag 4 orang blogger :

2)  Kina



14 comments:

  1. wuuu....mane nak carik gambar shades ni ah..ngee

    ReplyDelete
  2. pi pinjam shades sape2,pastu snap la pic..settle! huhu

    ReplyDelete
  3. ala. ala. tade gmba shades la yazid. haha.btw. tengs tag!. :)

    ReplyDelete
  4. abg! owh my! shade ?! i love shade! aww! thanks ! huhu .. i'll try me best to find 0ne picture of me lol

    ReplyDelete
  5. cantek moto he3 ilolike
    very very nice pic tu he3
    pandai pose he3

    ReplyDelete
  6. oh-em-ji!
    comelnya yg gambar semasa masih kecik itu posing. ahahaha...kecik2 dah pandai amek gambar ehh.. :p

    ReplyDelete
  7. tag anda di sini :)

    http://vanilamanis.blogspot.com/2010/12/saya-suka.html

    ReplyDelete
  8. mira: euww..welcome la dik... =p

    schaa: siyes nice???thanx..ahahah..wekk~!

    melody: comel kah??mane ada..*blushing (=.=)"
    piqa: thanx...u superb~!

    ReplyDelete
  9. eh tulis tak penuh... tahniah if dah menang.. hahahahhaha

    ReplyDelete
  10. ain: oitt tk menang pn lg...hahaha=p

    ReplyDelete
  11. suke.suke. pic menarik. hee.
    tq join. keep in touch always :)

    ReplyDelete
  12. sab: thanx cik sab..~! hehehe..=)

    ReplyDelete
  13. waahh.. kire classic la ni :P

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...