Sunday, September 9, 2012

Poster majlis resepsi

Ohhh hari minggu, duduk melepak di rumah sambil tengok cerita katon..manyak syokk ooo.. Mood nak melukis memang takde arr, baring-baring golek-golek lagi best..haha

Oh ya, semalam aku mendapat kiriman gambar dari seorang rakan. Inilah gambarnya... jeng.....jeng....jng...



Haaaa... cantik tak? hakhak..
Not bad huh? =P
Ini adalah design mini poster yang aku buat untuk majlis perkahwinan seorang rakan. Beliau request untuk tempah 1 mini poster dan gambar di atas ini adalah gambar yang di ambil oleh pihak beliau ketika majlis resepsi berlangsung. Dia orang letak benda tu kat atas meja kot... Aku pun tak tau..haha.
Alhamdulilah, beliau kata ramai yang tertarik dengan mini poster tu.. ecehhhh 
(kembang idong sekejap.hehe)
By the way, selamat pengantin baru kepada kawanku itu, semoga kekal ke anak cucu..

Eh eh,mak aku panggil suruh makan nasik.. Adiosssss...

Selamat berhujung minggu!

12 comments:

  1. cumelll..!!!aku nk jugak...tp nanti aku bgtahu ko datails ae..

    ReplyDelete
  2. CikPuanSeri : bolehhhh tiada masalah =)

    ReplyDelete
  3. comel nya..sib baik da kawen kalau tak mau nak order ngan yazid

    ReplyDelete
  4. akulah weh...
    anua anak wak ali..adik jewo..

    ReplyDelete
  5. ha..konal pun..ingat tak kenal..hehe
    bukan kertunis pun..freelance je..semat kartun bulat2 ko~hihi

    ReplyDelete
  6. nti aku kawen aku pun nk mcm yg bib ni!!!!!!!!!..

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...