Wednesday, April 6, 2011

Akibat buat kerja kelam-kabut

Ohhh PSM...ape tu? biskut ke? kuih ke?
Ok2,PSM tu adalah Projek Sarjana Muda lerrrr...
Haa,sape yang dah pernah amik PSM nih tau la camne tahap 'stress' yang dihadapi..hoho..
dah-dah,cukup..cuma aku nak berkongsi 1 cerita yang terjadi ketika 'musim PSM'

Macam biase lah, banyak kerja yang kena buat masa PSM nih..Aplication, software, report..bla..bla..bla..., equal to STRESS~!


Ibarat menanggung beban yang amat sangat tau tk...cuba korg bayangkan,korang kena tarik seekor kerbau yang sangat besarrrr..camne??

Haaaaaa nampak tak? bole bygkan?..camtulah kirenya..hahahahaha
Disebabkan banyak sgt aku menggelamun, baru lah aku perasan.....

Pehhh, aku dah lambat...kelam kabut aku dibuatnye.
Kemas barang lincah-lincah, capai baju, capai beg dan terus jer pergi ke fakulti..
**pukul 4.30 petang kena submit report beb..aishh~

Memang kusut kepala aku time tuh..dah tak pikir benda lain dah selain menghantar report. 
Aku dah pergi kedai printing, aku dah turun naik makmal dan aku dah berlegar-legar kat kawasan fakulti tu, barulah someone cakap sesuatu kat aku.............

Hahahah....siott betul camne boleh tak perasan..apesal akak-akak kat kedai printing tadi tak tegur pasal baju aku nih..??

p/s: aku buat muke selambe jer, cepat-cepat betulkan baju nih. Namun, jauh di lubuk hati ini, ......"Gua malu siottt~!" hahahaha..

13 comments:

  1. hahaha mmg PSM....kalah PSM gurllll

    ReplyDelete
  2. hahhaaa..lenkali jgn kelam kabut k !hhee :)

    ReplyDelete
  3. kesian2.. HAHA..boleh plak kann? sabo jela.

    ReplyDelete
  4. fayad : tula pasal..memalukan =/

    gadis : so,saia menang la kn? haha

    noraein :okey~! noted..hehe

    NurAmal :tau tkpe,aishhh....=.="

    budingyun : haha..yg peliknye,tkde org tegur pun mula2..;p

    iqbal : nasib badan...

    rifqiela : hahahaha..entahlah,tk penah2 terjadi perkara cmni...

    halusinasi : cian kn?kn? tkde org jaga..;p

    ReplyDelete
  5. kau rilex je bro. dugaan hidop semua tu

    ReplyDelete
  6. hahahaha...kau ketogori org konfident tahap giler la...hahahhahaha

    ReplyDelete
  7. hahaa.boleh plak tak sedar pkai baju terbalik kann.

    ReplyDelete
  8. rilek2... aku pun pnah kena camnih... terus balik asrama dan tak keluar2 ari tu. mintak member aku jep yg tlg amik report... hihihi

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...