Friday, December 17, 2010

Hot Wheels~

wottt....wottt...
Saye suke kumpul mainan 'Hot Wheels'..hahahaha..
Siyes,sgt suke~! (dah byk kot aku kumpul..hehe)


Tempohari,aku beli lagi beberape bijik kete..
(rilek2 je beli kete byk2,tk taw la cmne nk drive kete byk2 nih..haha)

Then, alang2 dah g beli mainan 'Hot Wheels' ni,aku ngn adik aku beli la sekali circuit utk mainan ni..bru best ade litar~!! yay!
Sampai kt uma je terus main,sonok giler jd kanak2 riang sekejap..hehe

**Mak aku pn tepuk dahi tgk anak2 bujang dye yg dah beso2 ni main toys mengalahkan bdk kecik..hehehe

Tak kisahla tu,yg penting aku enjoy dgn hobi n minat aku....wekkkk~!!

haaa cmnilah circuit yg aku beli tuh..best wo0,kete boleh pusing2..hihi =p

1 comment:

  1. hahaha...lu mmg cool la bro!!! terbayek r... =)

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...