Tuesday, November 23, 2010

Jom study : PART 1

huaaargghh...!!!

oppsss~ ni bkn bunyi aku mau bertukar jd incredible hulk ye,tp adalah rintihan hatiku di kala exam semakin dekat..hahaha...lagi 4 hari je exam aku akan bermula..
So,terpaksa jugak la aku gagahkan diri ni untuk study..Punyelahh semangat aku nak study, bangun tido je terus pkir nk gi study kt library...

So, aku dan Asyraf bertindak sebagai pelajar2 yg kononnye rajin ni dengan pantas pergi ke library city campus untuk study..bila sampai jer...."ehhh,tutup???"apekah??(=_=)"
tk bole jadi nih,mesti mau study maaa..so,dengan terkedek-kedek kteorang menghala ke library utama di main campus pulak..  "umangaihhhh..ramainye orang...". penuh orang kt bilik 24 jam aras 2...terpaksa la tukar plan untuk gi ke aras 4....tetibe pintu utama berkunci....apekahh???



lorrrr rupanye hari ni cuti umum di johor...mana ada staff yg kije time cuti umum...hehe..adehhhh mcmne la aku bole terlupa plakk....excited bebeno nk study kt library sampai terlupe hari ni CUTI UMUM di negeri Johor...hahahaha...balik..balik..=D

p/s: bilik 24 jam di library UTHM sentiase 'open' ya..tapi ramai orang (=.=)"

4 comments:

  1. hehehe..terlebey rajin smpai tk dpt study kt library.. =p

    ReplyDelete
  2. sabo je la yazid.....
    huhuhu.....

    ReplyDelete
  3. hehehe..sabo le nih..tkpe,tgk sambungan PART 2 plk k.. =p

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...