Tuesday, November 2, 2010

Apabila kuliah sudah tamat.............

“Yeaaayy!!! Saye suda bebas untuk semester ini”..hahaha..ya,itulah luahan hati aku yang sangat girang bila minggu ke-14 semester 1-2010/2011 dah berlalu..maknanya kuliah semua dah abess..semua presentation dan test pun dah selesai..dah tk payah aku susah payah pikirkan pasal kuliah lagi..tugas aku sebagai instructor/pengajar makmal pn dah tamat..banyak pengalaman yang aku dapat.(pasni bole claim gaji untuk 4 bulan..hehe)..sekarang, aku bole online lame-lame pastu tido lame-lame(hehehehe..)


Dah 4 hari kutt aku rilek bersenang-lenang..(amboi-amboi engkau yazid,rilek nmpk..makan tido makan tido je kau ye). Hehehe..tetibe baru aku sedar,JAVA individual assignment aku belum buat! Soalan pun aku tak tengok lagi..teruk betullah..aku kne start buat,kalau tak mati la aku…”saye lemah subjek programming tauu..huhu”…tu belum kire preparation untuk final exam lagi tuh..satu hape pun aku tak study lagi..yazid,bangun..bangunnn!!! exam akan bermula 3 minggu dari sekarang,tapi aku ni habuk pun tarakkk~


So,dengan penuh kesedaran dan rase tanggungjawab,aku berazam untuk siapkan semua kerja dan start study bermula…errrrrr…2 hari dari sekarang lahh..bole tak?hehehehe…bagi la chance aku tenangkan fikiran,otak aku dah cukup beban dah pikir mcam2 masalah termasuklah masalah peribadi (biar jelah orang tuu..hmm)..eh2,berbalik kepada topik asal, 2 hari dari sekarang aku akan mula study berkonsepkan “gerak gempur di medan pertempuran”..haaa menarik tak?kehkeh…tapi skg ni pun aku ade jugak study sikit-sikit.Risau aku kalau pointer semester ni turun. So,bace lah nota-nota yang simple-simple, supaya otak aku tak hang~


p/s:korang tak study ke?jom la study same-same..



10 comments:

  1. banyak verangan tu yg lupe tu...

    ReplyDelete
  2. mane ade...merenung mase depan lahh..hehe

    ReplyDelete
  3. haha java sgt menyampah . heh
    amek apa nip ?
    IT ?

    ReplyDelete
  4. haha..taw tkpa,susah lorr java.bikin kepala jd pusing..toing2..aah amek IT...;)

    ReplyDelete
  5. setakat kuliah je da abis tapi paper x start lagi..........pe barang ceq abg...ahahaha....dunia je sume tu..balik kampung goyang kaki sudah...:))

    ReplyDelete
  6. amboi cheq adeq nih..cubit mau ka??hehe..mentang2 dye dah abes final exam...curik DSLR kamu kang bru tau~! hehehe=p

    ReplyDelete
  7. ohoho...takutnyeeee saya......takutttnyeee...amik dslr xdak da spaghetii!

    ReplyDelete
  8. wah3..kata-kata berunsur ugutan tuh..hampehh btl..haha..terus tk jd amik dslr...spageti kire jd ek?=p

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...