Tuesday, October 16, 2012

Konvo kali kedua

 Salam... 
Lama sungguh tak bercerita di sini. Lama juga aku tak tergelak dan tersenyum membaca komen-komen korang di entri-entri aku. Ohh, pendek kata, aku sbnrnya dah lama sangat tak bukak blog..sungguh.. =/

Bukan mau update, cuma masa untuk berkarya tak berapa mengizinkan. Banyak betul benda yang nak difikirkan. Salah satunya adalah ini....


Aku akan konvo tak lama lagi, untuk kali yang kedua.. Dulu konvo diploma, now degree pulak..Alhamdulilah. Dan syukur rezeki Allah bagi, aku dpat naik pentas 2 kali untuk konvokesyen kali ni (sila rujuk rajah di atas)....hewhewhew!!!
Ingat lagi tak entri ni..??? 
Kat entri tu,aku ade cerita pasal projek sarjana muda aku. Projek tersebut telah mengangkat nama aku sebagai penerima award masa konvo nanti.. Emm,actually aku rase ade je lagi org yg lbh layak dpt award tu. Tapi dah rezeki Allah bagi, terima jelah dgn rasa syukur.. =P

Dan seperti biasa, aku tetap bz dengan kerja2 aku sebagai graphic designer.

Tu diaaa, kelihatan gambar setelah selesai aktiviti menampal design kat dinding restoran petang tadi. Tak siap lagi..erghhh..

Ohh ya, aku dan team jugak ade menganjurkan bengkel belajar asas Flash kepada student2 baru-baru ni.. Sat lagi aku cerita ok...
Caloo~! hoho


3 comments:

  1. wah...bestnye dapat awakrd lagi! tahniah yer!

    ReplyDelete
  2. wahh tahniah.nak join lah bengkel untuk flash tuhh..

    ReplyDelete
  3. luqman : tengkiuuu.. =)

    FH :.. bolehh ape salahnya :)

    ReplyDelete

Tulis je ape yang korang nk tulis.
Jangan malu-malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...